Bekir Halimi

Bekir Halimi

 
mp3 01.Bekir Halimi - Anija e jetes Bashkeshortore.mp3 16.44 MB 10.07.08 15:40:59
mp3 01.Bekir Halimi - Cfare Mund Te Bejme Per 10 min. (pjesa e pare).mp3 10.19 MB 10.07.08 15:40:46
mp3 02.Bekir Halimi - Anija e jetes Bashkeshortore.mp3 9.36 MB 10.07.08 15:41:25
mp3 02.Bekir Halimi - Cfare Mund Te Bejme Per 10 min. (pjesa e dyte).mp3 11 MB 10.07.08 15:41:40
mp3 03.Bekir Halimi - Anija e jetes Bashkeshortore.mp3 15.97 MB 10.07.08 15:42:30
mp3 03.Bekir Halimi - Cfare Mund Te Bejme Per 10 min.(pjesa e trete).mp3 10.78 MB 10.07.08 15:42:23
mp3 04.Bekir Halimi - Cfare Mund Te Bejme Per 10 min. (pjesa e katert).mp3 10.9 MB 10.07.08 15:43:12
mp3 05.Bekir Halimi - Anija e jetes Bashkeshortore.mp3 13.59 MB 10.07.08 15:43:52
mp3 06.Bekir Halimi - Anija e jetes Bashkeshortore.mp3 11.44 MB 10.07.08 15:44:20
mp3 Bekir Halimi - Falenderimi i gruas per te mirat qe ja ben burri i saj.mp3 10.24 MB 10.07.08 15:44:10
mp3 Bekir Halimi - Komentimi i Sures El Felek. (Pjesa e dyte).mp3 5.46 MB 10.07.08 15:43:50
mp3 Bekir Halimi - Komentimi i Sures El Felek. (pjesa e gjashte).mp3 9.89 MB 10.07.08 15:44:39
mp3 Bekir Halimi - Komentimi i Sures El Felek. (pjesa e katert).mp3 10.05 MB 10.07.08 15:44:55
mp3 Bekir Halimi - Komentimi i Sures El Felek. (pjesa e peste).mp3 11.02 MB 10.07.08 15:45:12
mp3 Bekir Halimi - Komentimi i Sures El Felek. (pjesa e trete).mp3 11 MB 10.07.08 15:46:10
mp3 Bekir Halimi - Komentimi i Sures En Nas. (pjesa e dyte).mp3 10.99 MB 10.07.08 15:45:47
mp3 Bekir Halimi - Komentimi i Sures En Nas. (pjesa e katert).mp3 12.71 MB 10.07.08 15:46:27
mp3 Bekir Halimi - Komentimi i Sures En Nas. (pjesa e pare).mp3 10.96 MB 10.07.08 15:46:53
mp3 Bekir Halimi - Komentimi i Sures En Nas. (pjesa e trete).mp3 7.8 MB 10.07.08 15:47:02
mp3 Bekir Halimi - Kujdesi i gruas per mosdemtimin e burrit te saj.mp3 7.56 MB 10.07.08 15:47:09
mp3 Bekir Halimi - Ne cka therasim.mp3 13.76 MB 10.07.08 15:48:02
mp3 Bekir Halimi - Porosia Djalit.mp3 35.41 MB 10.07.08 15:49:33
mp3 Bekir Halimi - Shkaqet e Pasivitetit te Zgjedhurve 3.mp3 14.13 MB 10.07.08 15:48:51
mp3 Bekir Halimi - Si i Perjeton Muslimani Musibetet.mp3 14.52 MB 10.07.08 15:48:33
mp3 Bekir Halimi - Si Ta Shfrytezojme Koheh.mp3 14.85 MB 10.07.08 15:49:48
mp3 Bekir Halimi - Si Te Bejme Haxh Te Pranuar.mp3 14.45 MB 10.07.08 15:53:20
mp3 Bekir Halimi - Si Te Mbrohet Besimtarja Prej Mekateve.mp3 14.14 MB 10.07.08 15:53:32
mp3 Bekir Halimi - Sinqeriteti.mp3 14.27 MB 10.07.08 15:53:34
mp3 Bekir Halimi - Sufjan ibn Ujejne.mp3 14.82 MB 10.07.08 15:53:17
mp3 Bekir Halimi - Te Kapurit Per Kuran Dhe Sunnet 1.mp3 14.33 MB 10.07.08 15:54:31
mp3 Bekir Halimi - Te Kapurit Per Kuran Dhe Sunnet 2.mp3 14.59 MB 10.07.08 15:54:56
mp3 Bekir Halimi - Te Kapurit Per Kuran Dhe Sunnet 3.mp3 14.53 MB 10.07.08 15:54:53
mp3 Bekir Halimi - Te Kapurit Per Kuran Dhe Sunnet 4.mp3 14.51 MB 10.07.08 15:55:40
mp3 Bekir Halimi - Tevekuli - Mbeshtetja ne Allahun.mp3 14.7 MB 10.07.08 15:55:44
mp3 Bekir Halimi - Tre Gjera Jane Shpetuese.mp3 14.41 MB 10.07.08 15:56:27


Coment

No comments found.