Shukri Aliu

Shukri Aliu

 
mp3 Shukri Aliu - 100 hadithe qe flasin per faljen e mekateve - 1.mp3 7.06 MB 10.07.08 17:40:53
mp3 Shukri Aliu - 100 hadithe qe flasin per faljen e mekateve - 2.mp3 8.08 MB 10.07.08 17:41:17
mp3 Shukri Aliu - Akideja dhe vecorite e Ehli Sunnetit.mp3 7.12 MB 10.07.08 17:41:21
mp3 Shukri Aliu - Besimtari mes dy frikave.mp3 5.48 MB 10.07.08 17:41:07
mp3 Shukri Aliu - Besimtarja me Zotin e saj.mp3 4.98 MB 10.07.08 17:41:14
mp3 Shukri Aliu - Cdo njeri eshte gabimtar.mp3 8.3 MB 10.07.08 17:42:21
mp3 Shukri Aliu - Cka fiton i vdekuri prej te gjallit - 2.mp3 9.49 MB 10.07.08 17:42:12
mp3 Shukri Aliu - Dedikuar rinise - 1.mp3 6.68 MB 10.07.08 17:41:45
mp3 Shukri Aliu - Dituria - 1.mp3 6.84 MB 10.07.08 17:41:53
mp3 Shukri Aliu - Dituria - 2.mp3 6.1 MB 10.07.08 17:42:05
mp3 Shukri Aliu - Frikoju All-llahut kudo qe te jesh.mp3 5.49 MB 10.07.08 17:42:18
mp3 Shukri Aliu - Gibeti.mp3 5.54 MB 10.07.08 17:42:39
mp3 Shukri Aliu - Gjurma e besimit ne lirine e njeriut.mp3 7.44 MB 10.07.08 17:43:07
mp3 Shukri Aliu - Hixhabi - Mbulesa 2.mp3 5.85 MB 10.07.08 17:42:44
mp3 Shukri Aliu - Keshille motres muslimane.mp3 3.68 MB 10.07.08 17:42:34
mp3 Shukri Aliu - Keshtu Pejgamberet ua mesonin njerezve besimin 1.mp3 7.69 MB 10.07.08 17:43:06
mp3 Shukri Aliu - Keshtu Pejgamberet ua mesonin njerezve besimin 2.mp3 4.03 MB 10.07.08 17:43:05
mp3 Shukri Aliu - Koha ne jeten e muslimanit - 1.mp3 5.61 MB 10.07.08 17:43:13
mp3 Shukri Aliu - Koha ne jeten e muslimanit - 2.mp3 6.2 MB 10.07.08 17:43:45
mp3 Shukri Aliu - Koha ne jeten e muslimanit - 3.mp3 4.27 MB 10.07.08 17:43:25
mp3 Shukri Aliu - Koha ne jeten e muslimanit - 4.mp3 7.18 MB 10.07.08 17:43:45
mp3 Shukri Aliu - Mbulesa 1.mp3 5.24 MB 10.07.08 17:43:38
mp3 Shukri Aliu - Me ka mesuar jeta nen hijen e besimit.mp3 6.45 MB 10.07.08 17:44:01
mp3 Shukri Aliu - Menyrat e laikeve ne perendimizimin e gruas muslimane.mp3 3.9 MB 10.07.08 17:43:54
mp3 Shukri Aliu - Mos u tall me fene e All-llahut.mp3 8.09 MB 10.07.08 17:44:33
mp3 Shukri Aliu - Roli i gruas ne shoqerine Islame.mp3 6.81 MB 10.07.08 17:44:28
mp3 Shukri Aliu - SHkaqet qe afrojne tek All-llahu.mp3 7.29 MB 10.07.08 17:44:41
mp3 Shukri Aliu - Shkolla laike - 1.mp3 5.54 MB 10.07.08 17:44:36
mp3 Shukri Aliu - Shkolla laike - 2.mp3 4.82 MB 10.07.08 17:44:45
mp3 Shukri Aliu - Shperblimi sipas llojit te vepres.mp3 7.12 MB 10.07.08 17:45:09
mp3 Shukri Aliu - Si te mbrohet muslimani prej Xhinneve - 1.mp3 8.1 MB 10.07.08 17:45:18
mp3 Shukri Aliu - Si te mbrohet muslimani prej Xhinneve - 2.mp3 6.99 MB 10.07.08 17:45:22
mp3 Shukri Aliu - Si te mbrohet muslimani prej Xhinneve - 3.mp3 7 MB 10.07.08 17:45:21
mp3 Shukri Aliu - Te vetmuarit.mp3 4.11 MB 10.07.08 17:45:37
mp3 Shukri Aliu - Ulja me njerez te mire.mp3 4.36 MB 10.07.08 17:45:35
mp3 Shukri Aliu - Urdherimi ne te mire dhe Ndalimi nga e keqja - 1.mp3 6.5 MB 10.07.08 17:45:48
mp3 Shukri Aliu - Urdherimi ne te mire dhe Ndalimi nga e keqja - 2.mp3 6.62 MB 10.07.08 17:46:01
mp3 Shukri Aliu - Urdherimi ne te mire dhe Ndalimi nga e keqja - 3.mp3 6.14 MB 10.07.08 17:45:59
mp3 Shukri Aliu - Urdherimi ne te mire dhe Ndalimi nga e keqja - 4.mp3 6 MB 10.07.08 17:50:03
mp3 Shukri Aliu - Vlera e Dhikrit.mp3 6.04 MB 10.07.08 17:50:17
mp3 Shukri Aliu - Vlera e leximit te Kur'anit.mp3 8.13 MB 10.07.08 17:50:31
mp3 Shukri Aliu - Vlera e Nafiles.mp3 6.85 MB 10.07.08 17:50:34
mp3 Shukri Aliu - Vlera e Namazit te Nates.mp3 4.83 MB 10.07.08 17:50:21
mp3 Shukri Aliu - Vlera e Shehidit - Enes iben Nedar.mp3 6.73 MB 10.07.08 17:50:40
mp3 Shukri Aliu - Vlera e Shehidit - Hubejd Iben Adij El Ensarij.mp3 6.58 MB 10.07.08 17:51:08
mp3 Shukri Aliu - Vlera e Shehidit - Sa'd ibn Rebije.mp3 6.43 MB 10.07.08 17:51:01
mp3 Shukri Aliu - Vlera e Shehidit - Sad iben Muadh.mp3 6.69 MB 10.07.08 17:51:14
mp3 Shukri Aliu - Vlera e Shehidit - Shehidi i mihrabit Omeri r.a..mp3 7.19 MB 10.07.08 17:51:17
mp3 Shukri Aliu - Vullneti i larte - 1.mp3 6.79 MB 10.07.08 17:51:25
mp3 Shukri Aliu - Vullneti i larte - 2.mp3 7.99 MB 10.07.08 17:52:23
mp3 Shukri Aliu - Vullneti i larte - 3.mp3 8.7 MB 10.07.08 17:51:53
mp3 Shukri Aliu - Xhihadi ne rrugen e All-llahut.mp3 9.93 MB 10.07.08 17:51:49

 


Coment

No comments found.

Coment

No comments found.